PRINT123 tijdens Corona


Printopdracht door ons laten verwerken

Wij verwerken natuurlijk graag je printopdracht. Deze worden ingepland en kunnen op een later moment worden afgehaald. Het is dus niet mogelijk om hierop te wachten. Dit om een zo gemakkelijk mogelijke doorstroming in onze winkel te houden. Het meest eenvoudige is om deze via onze website aan te leveren. Wij laten je direct weten wanneer deze klaar is om te worden afgehaald.

Voor het bespreken van uitnodigingen of geboorte-, trouw en rouwkaart maken wij graag een afspraak. Stuur ons een email met gewenste datum en tijd. Dan proberen wij dit in te passen in onze agenda.

Bestellingen laten bezorgen. 

Wij sturen de prindopracht graag voor je op. Dit kan gewoon via de bekende weg op onze website. Vanwege de enorme drukte bij PostNL kan het zijn dat pakketten vertraging oplopen en je bestelling later wordt afgeleverd. Wees hierop voorbereid en plaats je bestelling dan ook op tijd.

Bestelling afhalen

Printopdrachten kunnen op elke werkdag worden afgehaald. Bestel je deze via onze website? Bij het afrekenen van je bestelling kun je kiezen voor "afhalen". Zonder tegenbericht kunnen bestellingen, die voor 14:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag worden afgehaald. Deze kunnen elke werdag tussen 15:30 en 17:00 uur worden afgehaald.