Ons verhaal


Wie zijn wij?

Ons motto: "Om gewoon goed te zijn, hoef je absoluut niet groot te zijn!" 

PRINT123 is een printshop die in 1986 is opgericht. Klanten liepen hier de deur plat om kopietjes te maken of om scripties en boekjes in te laten binden. Dit was toen al een winkel waarin persoonlijk contact met de klant centraal stond en hij of zij altijd tevreden de winkel verliet.

In 2009 hebben wij de winkel overgenomen en zijn toen voort gaan borduren met deze manier van werken. 

Om met de tijd mee te gaan zijn wij kort daarna ook met onze webwinkel gestart. Onlangs is deze goed onder handen genomen. Op onze nieuwe website willen wij de service die we in onze winkel in Den Haag geven, ook op het grote net aanbieden. Door onze veelzijdigheid richten we ons niet op een bepaalde markt. Ons kleine, maar zeer enthousiaste team staat 24/7 paraat voor zowel particulieren als organisaties. Doordat wij continu investeren in nieuwe machines leveren wij niet alleen de beste, maar vooral een contante topkwaliteit voor welk product dan ook. 

Wat doen wij?

Onze missie: "Unieke designs maken!" Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. 

Hoe zorgen wij daar nou voor? Een groot deel hiervan komt door persoonlijk contact met jou te onderhouden. Het kan af en toe best lastig zijn om hét perfecte kaartje te maken terwijl wij je nog nooit ontmoet hebben. Ons luisterend oor is erg belangrijk om al die wensen en ideeën in dat ene unieke kaartje, poster of flyer te stoppen.

Wij denken met je mee! De computers van tegenwoordig zijn zo geavanceerd dat ze bijna voor je gaan denken waardoor de opmaak soms niet helemaal is zoals het had moeten zijn. Wij behandelen iedere opdracht individueel, zodat wij er zeker van zijn dat jouw ontwerp 100% bij jou past. Onze designers werken nauw samen met onze afwerkafdeling waardoor je altijd het perfecte product thuis geleverd krijgt.