Afleverinformatie


Bestelling geplaatst. Wat nu?

Zodra wij je bestelling binnen hebben gaan we aan de slag met het verwerken van de order. Dat wij snel handelen en opdrachten supersnel willen uitleveren is een duidelijk verhaal. Maar zodra jouw pakket het pand verlaat zijn wij afhankelijk van derde partijen. Wij maken van deze logistieke dienst gebruik van Post.nl.

De betrouwbaarheid van next day delivery is erg belangrijk voor onze diensten. Post.nl scoort met deze betrouwbaarheid (met een score van 97%) als hoogste van Nederland. Dit geeft helaas nog geen garantie dat je bestelling daadwerkelijk de volgende dag wordt bezorgd. 

Zodra jouw pakket in handen ligt van Post.nl krijg je van ons een track&trace nummer, zodat jij precies weet waar de bestelling is en hoe lang het duurt voordat het bij je thuis is.

Niet thuis?

Geen probleem! De bezorger probeert het eerst bij je thuis en daarna bij de buren. In het laatste geval laat hij een briefje achter in je brievenbus. Wanner ook jouw buren ook niet thuis zijn dan probeert de bezorger een nieuwe afspraak met je te maken om het pakket alsnog bij jou te bezorgen. Net zo makkelijk.